Pikat e Shitjes    |    Rreth Nesh    |    Evente    |    Testo Shpejtesine    |    Super Oferta!    |    Webmail       
  Familje Biznes Suport Te Reja Kontakt
Internet    |   Telefonia Fikse    |   Primo Phone
4 hapat qe te cojne drejt Primo
 
 
Mëso mbi Shërbimin
Zbulo diferencen midis planeve te ndryshme tarifore dhe shpejtesise se larte qe ofrojne. Mos harroni qe sherbimi yne eshte rezultat i bashkimit te firmave me te suksesshme ne treg.Rezultat i ketij bashkimi eshte ofrimi i nje sherbim akoma me te mire.
 
  Planet dhe Tarifat
 
 
Mbulimi
Rrjeti yne i fibres optike rritet cdo dite e me shume ne zonat me te populluara te qyteteve kryesore te Shqiperise. Na jep adresen tende per te gjetur nese zona juaj eshte e mbuluar.
 
  Zbulo për zonën tënde!
 
 
Abonohu
Zgjidhni midis planeve tona ne menyre qe te gjeni kombinimin e duhur midis shpejtesise se kerkuar dhe buxhetit tuaj. Ne do tju udheheqim nepermjet ketij procesi ne menyre qe ju te zgjidhni planin e duhur per nevojat tuaja.
 
  Bej zgjedhjen e duhur!
 
 
Instalimi
Tekniket tane te specializuar do te sigurohen qe instalimi eshte ne rregull dhe nuk do te largohen perpara se ju te shikoni internet ne kompiuterin tuaj. Meso me shume mbi procesin e instalimit, cfare eshte e perfshire, informacione te tjera te nevojshme.
 
  Meso me shume!
 
Primo Communications   |   Treguesit e Cilesise se Sherbimit   |   Vende Pune   |   English Credits
© 2009 Primo