Pikat e Shitjes    |    Rreth Nesh    |    Evente    |    Testo Shpejtesine    |    Super Oferta!    |    Webmail       
  Familje Biznes Suport Te Reja Kontakt
Internet    |   Telefonia Fikse    |   Primo Phone
   
  Rreth Nesh
  Rreth Primo
  Vizioni
  Misioni
 
Misioni

Ne jemi nje prej shoqerive me cilesore te sherbimit te internetit, telefonise dhe transferimit te te dhenave.

Ne ofrojme zgjidhje te cilesise se pare, besueshmeri dhe siguri.

Ne pasurojme jeten e klienteve tane duke i ofruar aplikacione innovative, te pershtateshme per biznes dhe argetim.

Ne bashkojme njerezit per te komunikuar, ndare informacion dhe per te bashkepunuar. Me ne do te flisni, qeshni, shkembeni informacion kurdo dhe kudo.

Ne punojme ne nje ambient stimulues, sfidues dhe te kendshme, ku puna ne grup eshte kenaqesi dhe udheheqja e frymezimi jane primare per ne.

 

 
Voip
 
Infoline Primo
 
 
Primo Communications   |   Treguesit e Cilesise se Sherbimit   |   Vende Pune   |   English Credits
© 2009 Primo