Pikat e Shitjes    |    Rreth Nesh    |    Evente    |    Testo Shpejtesine    |    Super Oferta!    |    Webmail       
  Familje Biznes Suport Te Reja Kontakt
Internet    |   Telefonia Fikse    |   Primo Phone
   
  Evente
  Krosi Malor
  Festivali i Femijeve
  Act Responsible
  Fondacioni Femijeve
  KF Vllaznia
 
KF Vllaznia

Primo, sponsor i Vllaznisë
Futboll Klub Vllaznia, si më i vjetri në Shqipëri, gëzon shumë dashamirës në Shkodër dhe në të gjithë Shqipërinë. Gjithmonë me një stil loje elegant dhe sulmues, Vllaznia është konsideruar në mbarë opinionin sportiv si skuadra që luan futbollin më të bukur.

Ndër lojtarët më të famshëm në historinë e klubit janë Loro Boriçi, Ramazan Rragami, Sabah Bizi, Medin Zhega, Klodian Duro dhe Vioresin Sinani.
Me 9 kampionate dhe 6 Kupa Republike të fituara, Vllaznia është pjesë e rëndësishme e historisë së futbollit shqiptar.

Për më tepër, ekziston një lidhje e fortë midis futbollit dhe telekomunikacionit, kanë një cilësi të përbashkët e cila është “komunikimi” midis njerëzve.

Për këtë arsye, Primo Communications ka vendosur të njehsohet me një emër të tillë si Futboll Klub Vllaznia. Tashmë rrjetit të ri në Shkodër, i ndërtuar tërësisht në fibër optike, i është shtuar “shija e futbollit shkodran” dhe së bashku do ofrojmë “komunikim” më mirë për të gjithë Shkodrën.

 

 
Infoline Primo
 
Voip
 
 
Primo Communications   |   Treguesit e Cilesise se Sherbimit   |   Vende Pune   |   English Credits
© 2009 Primo