Pikat e Shitjes    |    Rreth Nesh    |    Evente    |    Testo Shpejtesine    |    Super Oferta!    |    Webmail       
  Familje Biznes Suport Te Reja Kontakt
Internet    |   Telefonia Fikse    |   Primo Phone
   
  Evente
  Krosi Malor
  Festivali i Femijeve
  Act Responsible
  Fondacioni Femijeve
  KF Vllaznia
 
Primo mbeshtet te ardhmen e muzikes

Primo Communications ishte mbështetësi i edicionit të 48-të të Festivalit të Muzikës për Fëmijë, duke dhënë një kontribut të rëndësishëm në zhvillimin e muzikës në radhët e fëmijëve. Në atmosferën e ngrohtë shkodrane, festivali pati shume surpriza dhe dhuroi emocione për të gjithë të pranishmit. Primo nuk mund të mungonte në këtë eveniment të muzikës dhe qyteti I Shkodrës ishte vendi ideal për të zhvilluar këtë aktivitet.

Kultura dhe arti luajnë një rol të rëndësishëm në zhvillimin e një shoqërie dhe ku ka më mirë se të japësh kontributin e zhvillimit të këtij arti që në moshat e reja, në të mirë të zhvillimit të të gjithë shoqërisë.

E udhëhequr nga e njejta dëshirë për zhvillim, risi dhe vijueshmëri, Primo zgjodhi të mbështeste artistët e vegjël. Me dëshirën e mirë për të dhënë sa më shumë për ta, Primo premton se do të jetë një partner serioz në çdo eveniment tjetër që do të mbështesë dhe inkurajojë zhvillimin e artit në Shqipëri.


 

 
Voip
 
Infoline Primo
 
 
Primo Communications   |   Treguesit e Cilesise se Sherbimit   |   Vende Pune   |   English Credits
© 2009 Primo