Pikat e Shitjes    |    Rreth Nesh    |    Evente    |    Testo Shpejtesine    |    Super Oferta!    |    Webmail       
  Familje Biznes Suport Te Reja Kontakt
Internet    |   Telefonia Fikse    |   Primo Phone
   
  Evente
  Krosi Malor
  Festivali i Femijeve
  Act Responsible
  Fondacioni Femijeve
  KF Vllaznia
 
Primo ne mbeshtetje te sportit.

Shqipëria do organizojë kampionatin botëror të krosit malor në 2011.

Në shtatorin e vitit që vjen, në Shqipëri do të organizohet kampionati 27-të i krosit malor. Shqipëria mundi të fitojë këtë shans të madh, falë paraqitjes shumë të mirë të ekipit shqiptar në kampionatin e krosit malor, zhvilluar në Slloveni, në shtator të këtij viti, ku ekipi shqiptar ishte i pranishme bashkë me 40 shtete të tjera. Ky përfaqësim dinjitoz i sportistëve shqiptarë u arrit falë mbështetjes së kompanisë Primo Communications. Është në vizionin e kësaj kompanie për të qenë të parët në mbështetjen e atyre që kanë vullnetin dhe guximin të jenë më të mirët.

 

 
Infoline Primo
 
Voip
 
 
Primo Communications   |   Treguesit e Cilesise se Sherbimit   |   Vende Pune   |   English Credits
© 2009 Primo