Pikat e Shitjes    |    Rreth Nesh    |    Evente    |    Testo Shpejtesine    |    Super Oferta!    |    Webmail       
  Familje Biznes Suport Te Reja Kontakt
Internet    |   Telefonia Fikse    |   Primo Phone
   
  Primo Phone
  Avantazhet e Sherbimit
  Instalimi
  Tarifat per cdo Destinacion
 
Avantazhet e Sherbimit

Primo Phone ofron informacion ne kohe reale per telefonatat tuaja dhe kreditin e mbetur. Ju keni mundesine te regjistroni numrin tuaj ne serverin tone dhe kjo do te beje qe te gjitha telefonatat tuaja do te mund te regjistrohen dhe do te mund t’i kontrolloni ne cdo kohe. Do te merrni nje emer perdoruesi dhe nje fjalekalim dhe mund t’i kontrolloni nepermjet internetit te gjitha telefonatat tuaja.

Disa nga avantazhet kryesore te Primo Phone jane:
• Telefonata me kosto te ulet: kurseni deri ne 40%
• Telefonata pa pagese dhe kufizime kohore brenda rrjetit
• 0 lek per regjistrimin dhe instalimin
• Vetem 4 euro abonim mujor
• Cilesia e sherbimit sigurohet nga teknologjia e fundit
• Kerkon bandwidth vetem 64 kbps, keshtu qe nuk ndikon ne shpejtesine e internetit.
• Sherbimi mund te perdoret edhe nga telefoni celular qe ka opsion wireless.
• Cilesia e sherbimin nuk ndikohet nga vendodhja gjeografike.
• Mund ta kreditoni numrin tuaj ne cdo kohe.

Cfare paisjesh mund te perdor per te shfrytezuar sherbimin Primo Phone? 
Modem Thomson - 89 Euro 
IP Phone - 106 Euro
Linksys-Internet Phone Adapter - 55 euro

Çfare duhet per te pasur nje numer Primo Phone  VoIP?
- Nje linje interneti
- Ip -Phone / ose telefon analog me pershtates VoIP /ose modem VoIP me porte LAN dhe per telefon / ose celular me wireless GPRS / ose nga kompjuteri juaj me programin X-Light.
- Nje sasi kreditesh te mjaftueshme per te kryer telefonaten e deshiruar.

Cilat jane disa nga karakteristikat e numrit VoIP?
- Ka nje username dhe nje password, qe te lejon te shikosh ne kohe reale te dhenat e telefonatave te kryera.
- Ky sherbim ofron edhe opsionin Voicemail. Nese nuk mund te pergjigjesh ne cast, atehere do te marresh nje mesazh, te cilin mund ta degjoni duke shtypur *97.  Gjithashtu mund te vendosesh per gjatesine qe duhet te kete ky mesazh. Ky opsion ju vjen ne ndihme sa here personi qe ju ka marre harron telefonin e tij hapur, sepse linja do te qendroje e bllokuar vetem per kohezgjatjen e mesazhit, e caktuar nga ju.
- Nje telefonate VoIP kerkon vetem 64 Kbps bandwidth.

Si kryhet nje telefonate nga numri VoIP?
1. Duhet te keni minimumi 1.000 Lek
2. Duhet te shtypni butonat 9# ose 9 dhe “dial”.
3. Me pas formoni numrin qe deshironi te telefononi. Per telefonatat jashte rrjetit duhet te shtypni me pare prefiksin e shtetit, me pas numrin. Kjo vlen edhe per numrat shqiptare.

 

 
 
Primo Phone Login!
Numri juaj PIN
Password
Infoline Primo
 
 
Primo Communications   |   Treguesit e Cilesise se Sherbimit   |   Vende Pune   |   English Credits
© 2009 Primo