Pikat e Shitjes    |    Rreth Nesh    |    Evente    |    Testo Shpejtesine    |    Super Oferta!    |    Webmail       
  Familje Biznes Suport Te Reja Kontakt
Internet    |   Telefonia Fikse    |   Primo Phone
   
  Primo Phone
  Avantazhet e Sherbimit
  Instalimi
  Tarifat per cdo Destinacion
 
Instalimi

Ju mund te perdorni sherbimin Primo Phone duke zgjedhur nje nga opsionet e meposhtme:

Modem VoIP
Porte ADSL
Porta LAN
1-2 Porta VoIP
Wireless
* Telefoni analog duhet te lidhet ne portat perkatese VoIP
89 Euro


IP Phone
Dalje ne Internet
Ofron unksionalite te ndryshme.
* Funksionon me Modem / router ADSL 2+
126 Euro


Adapter VoIP
Dalje ne Internet
1-2 Porta VoIP
* Telefoni analog duhet te lidhet ne portat perkatese VoIP
55 Euro


X-Light
Dalje ne Internet
* S’ka nevoje per pajisje
FalasMobile Phone

Dalje ne Internet
* S’ka nevoje per pajisje
FalasOperatoret tane do t'ju ndihmojne te beni zgjedhjen e duhur duke marre parasysh nevojat dhe buxhetin tuaj specifik.

 

 
 
Primo Phone Login!
Numri juaj PIN
Password
Infoline Primo
 
 
Primo Communications   |   Treguesit e Cilesise se Sherbimit   |   Vende Pune   |   English Credits
© 2009 Primo