Pikat e Shitjes    |    Rreth Nesh    |    Evente    |    Testo Shpejtesine    |    Super Oferta!    |    Webmail       
  Familje Biznes Suport Te Reja Kontakt
Ndihma Teknike
   
  Ndihma Teknike
  Udhezuesi Automatik
  Probleme me Modemin
  Prob. me Karten e Rrjetit
  Konfigurim E-Mail
  Ndihma Teknike
 
Udhezuesi Automatik

Në rast se hasni ndonjë problem dhe keni vështirësi për t’u lidhur, udhëzuesi automatik mund t’ju vijë në ndihmë për një zgjidhje më të shpejtë të problemit.

Duke telefonuar në numrin tonë 4400123 duhet të zgjidhni të lidheni me Suportin Telefonik duke shtypur butonin 1.

Në rast se linjat tona janë të zëna, jeni të lutur të përdorni udhëzuesin automatik, duke shtypur perseri butonin 1.


PER TE NA DERGUAR NJE MESAZH, PLOTESO FUSHAT E MEPOSHTME.

 
Ploteso te gjitha fushat!
Emri i Plote:
Nr Telefoni:
E-Mail:
Qyteti:
Adresa:
Sherbimi:

 

 
Infoline Primo
 
Voip
 
 
Primo Communications   |   Treguesit e Cilesise se Sherbimit   |   Vende Pune   |   English Credits
© 2009 Primo