Pikat e Shitjes    |    Rreth Nesh    |    Evente    |    Testo Shpejtesine    |    Super Oferta!    |    Webmail       
  Familje Biznes Suport Te Reja Kontakt
Ndihma Teknike
   
  Ndihma Teknike
  Udhezuesi Automatik
  Probleme me Modemin
  Prob. me Karten e Rrjetit
  Konfigurim E-Mail
  Ndihma Teknike
 
Ndihma Teknike

Mos harroni qe Primo ju ndjek pergjate gjithe abonimit tuaj me nje ndihme te shpejte dhe profesionale pavaresisht nga paketa qe ju keni zgjedhur. Sherbimet e ndihmes teknike i ofrohen falas cdo abonenti ne veshtiresi.

Ne rast se po perjetoni nje difekt, ju lutemi te plotesoni me kujdes fushat e meposhtme per te na ndihmuar qe te evidentojme sa me shpejt problemin.

 
Ploteso te gjitha fushat!
Emri i Plote:
Nr Telefoni:
E-Mail:
Qyteti:
Adresa:
Sherbimi:

 

 
Infoline Primo
 
Voip
 
 
Primo Communications   |   Treguesit e Cilesise se Sherbimit   |   Vende Pune   |   English Credits
© 2009 Primo