Pikat e Shitjes    |    Rreth Nesh    |    Evente    |    Testo Shpejtesine    |    Super Oferta!    |    Webmail       
  Familje Biznes Suport Te Reja Kontakt
Internet    |   Telefonia Fikse    |   Primo Phone
   
  Informacione Ndihmese
  Pyetje te Shpeshta
  Avantazhet e Internetit
 
Avantazhet e Internetit

Perse duhet te keni nje lidhje me Internet?

Sepse argetohesh duke shkarkuar foto, muzike dhe video ne cdo moment te dites.

Sepse behesh pjese e komuniteteve te shumta ne Internet si YouTube, Facebook, Wikipedia, etj.

Sepse ke akses ne cdo moment te dites ne nje pafundesi informacioni qe te sherben edhe per te rritur dijen tende.

Sepse nepermjet internetit mund te shfrytezosh edhe avantazhet e telefonise VoIP qe ju ben te kurseni shume ne telefonatat kombetare dhe nderkombetare.

Sepse ju ben te ndiheni me afer me te dashurit tuaj ne Shqiperi dhe kudo ne bote.

 

 
Infoline Primo
 
Voip
 
 
Primo Communications   |   Treguesit e Cilesise se Sherbimit   |   Vende Pune   |   English Credits
© 2009 Primo