Pikat e Shitjes    |    Rreth Nesh    |    Evente    |    Testo Shpejtesine    |    Super Oferta!    |    Webmail       
  Familje Biznes Suport Te Reja Kontakt
Paketat "Biznes i Vogel"    |   Managed Services    |   Data Services    |   IP Telephony    |   Video    |   Managed Security    |   IT Services
   
  Video
  Video
 
Video

Në vend që të kryejnë investime në infrastrukturën e tyre, klientët biznes mund të marrin në përdorim dhoma virtuale për të kryer Telepresence, duke kursyer kështu kosto për udhëtime dhe shpenzime shtesë. Gjithashtu bën të mundur rritjen e rendimentit të skuadrave të shpërndara virtualisht dhe gjeografikisht, si dhe ul ndikimin ndaj mjedisit. Kur klienti ulet në tavolinën ku do të zhvillohet Telepresence, pjesëtarët e tjerë duket sikur janë në krahun tjetër të saj, me përmasa origjinale, pavarësisht se ku ndodhen.


Kjo përvojë përcillet nëpërmjet:

• Video me rezolucion ultra të lartë që tregon edhe shprehjet më të detajuara të fytyrës edhe jo verbale.

• Audio me efekte speciale që lejon shfaqjen e të gjithë ngjyrimeve të bisedës.

• Ambienti i optimizuar për një përvojë të rehatshme dhe gjithëpërfshirëse.

• Komunikim në kohë reale, që do të lejojë pjesëmarrësit të ndërveprojnë sikur të ishin bëll-për-ballë.


Personale

Për një përvojë telekomunikacioni në zyrat personale, në shtëpi, ose në udhëtim.

Për shumë shërbime

Një përvojë optimale e Teleprezncës, për gamën më të gjerë të mundshme të sallave dhe ambienteve të konferencave.

 

 
Voip
 
Infoline Primo
 
 
Primo Communications   |   Treguesit e Cilesise se Sherbimit   |   Vende Pune   |   English Credits
© 2009 Primo