Pikat e Shitjes    |    Rreth Nesh    |    Evente    |    Testo Shpejtesine    |    Super Oferta!    |    Webmail       
  Familje Biznes Suport Te Reja Kontakt
Paketat "Biznes i Vogel"    |   Managed Services    |   Data Services    |   IP Telephony    |   Video    |   Managed Security    |   IT Services
   
  Paketat "Biznes i Vogel"
  Paketat per biznesin tuaj
 
Paketat per biznesin tuaj

Per me teper kontaktoni :

 

sales@primo.al
business@primo.al

Tel:+ 355 4 44 00123
Cel:067 40 40 114

 

Perkujdesja e nevojshme qe biznesi juaj te lulezoje!

Ne boten e biznesit, te gjithe kerkojne me te miren, ne menyre qe te ofrojne me te miren! Prandaj, paketat e posacme te Primo, per bizneset e medha, te mesme dhe te vogla, jane ato qe ju duhen ne aktivitetin tuaj.

Me nje perkujdesje te vecante, Primo ka ideuar keto paketa qe do t'ju ndihmojne te rriteni dhe te zhvilloheni, duke arritur maksimumin e mundesive tuaja.

Duke shfrytezuar potencialin e sherbimit te internetit me fiber optike, Primo ju ofron edhe telefoni fikse me tarifa super te lira, duke ju dhene mundesine qe te keni edhe tarifa preferenciale per dy destinacione nderkombetare sipas zgjedhjes suaj.

Gjithashtu do te keni mundesi te shfrytezoni nje domain sipas emrit te kompanise suaj, permes te cilit do te diferencoheni ne komunikimet elektronike.

Per me teper, per cdo kerkese tuajen, do te sherbeheni nga nje skuader e Kujdesit te Klientit e dedikuar per bizneset.

Mos ngurroni, biznesi juaj do te beje diferencen!

 

 

Perkujdesja e nevojshme qe biznesi juaj te lulezoje!

Ne boten e biznesit, te gjithe kerkojne me te miren, ne menyre qe te ofrojne me te miren! Prandaj, paketat e posacme te Primo, per bizneset e medha, te mesme dhe te vogla, jane ato qe ju duhen ne aktivitetin tuaj.

Me nje perkujdesje te vecante, Primo ka ideuar keto paketa qe do t'ju ndihmojne te rriteni dhe te zhvilloheni, duke arritur maksimumin e mundesive tuaja.

Duke shfrytezuar potencialin e sherbimit te internetit me fiber optike, Primo ju ofron edhe telefoni fikse me tarifa super te lira, duke ju dhene mundesine qe te keni edhe tarifa preferenciale per dy destinacione nderkombetare sipas zgjedhjes suaj.

Gjithashtu do te keni mundesi te shfrytezoni nje domain sipas emrit te kompanise suaj, permes te cilit do te diferencoheni ne komunikimet elektronike.

Per me teper, per cdo kerkese tuajen, do te sherbeheni nga nje skuader e Kujdesit te Klientit e dedikuar per bizneset.

Mos ngurroni, biznesi juaj do te beje diferencen!

 

 
Voip
 
Infoline Primo
 
 
Primo Communications   |   Treguesit e Cilesise se Sherbimit   |   Vende Pune   |   English Credits
© 2009 Primo