Pikat e Shitjes    |    Rreth Nesh    |    Evente    |    Testo Shpejtesine    |    Super Oferta!    |    Webmail       
  Familje Biznes Suport Te Reja Kontakt
Te Rejat
   
  Te Rejat
  Te Reja
 
Te reja

Si nje kompani e suksesshme ne tregun shqiptar te telekomunikacionit, Primo Communications eshte e vetedijshme dhe ne gjendje qe te zhvillohet edhe me tej, e rrethuar nga njerezit e duhur per te frymezuar punonjesit e te gjithe niveleve, per te arritur rezultate edhe me te medha.

Primo eshte kompania e pare ne fushen e telekomunikacioneve qe ofron nje pakete te kompletuar sherbimesh per bizneset, si bankat (13 prej tyre jane tashme partneret tane), kompanite e sigurimeve, organizatat qeveritare, dhe te gjitha kompanite qe kane keresa te vecanta ne kete fushe. Implementimi i suksesshem i ketyre sherbimeve dhe produkteve eshte bere bazuar mbi investimet e medha ne teknologji qe Primo ka bere per te krijuar paketen e Sherbimeve te Menaxhuara.

Investimi, i cili ka arritur perafersisht shumen e 1 milione eurove, ka zgjeruar dukshem gamen e sherbimeve qe Primo mund t'u ofroje klienteve dhe partnereve te vet, kryesisht biznese, qe kerkojne me ngulm zgjidhje teknike dhe financiare, te tilla si:

1. Ulje te ndjshme te kostove
2. Pershtatjen me lehtesi ne proceset e reja te biznesit
3. Rritje te nivelit te suportit dhe rrjetit te punes
4. Nje buxhet i qendrueshem per IT
5. Akses ne teknoligjine me te fundit

Partneret tane jane ne qender te vemendjes sone dhe gjithashtu jane nje burim i mire frymezimi qe na sfidon vazhdimisht per t'u ngritur nje nivel me lart, rritjen e fleksibilitetit dhe ofrimin e zgjidhjeve per uljen e kostove dhe rritjen e automatizimit.

 

 
Voip
 
Infoline Primo
 
 
Primo Communications   |   Treguesit e Cilesise se Sherbimit   |   Vende Pune   |   English Credits
© 2009 Primo